Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2330
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Абрамова, Наталія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Абрамова, Наталия Михайловна | - |
dc.contributor.author | Abramova, Nataliya Mykhaylivna | - |
dc.contributor.author | Гирля, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Гирля, Людмила Николаевна | - |
dc.contributor.author | Girlya, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-25T08:54:52Z | - |
dc.date.available | 2017-09-25T08:54:52Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2330 | - |
dc.description | Органічна хімія відіграє суттєву роль у професійній підготовці фахівця- біотехнолога, тому що дає знання та вміння, необхідні для засвоєння спеціальних дисциплін: біохімії клітин, біотехнологія, генетика, екологія, мікробіологія. Викладання зазначених дисциплін передбачає знання студентів з органічної хімії, а саме білки, вуглеводи, ліпіди, амінокислоти, нуклеїнові кислоти, ароматичні сполуки, ефірні масла, алкалоїди, глікозиди. | ru |
dc.description.abstract | Органічна хімія [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання лабораторних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти "бакалавр" напряму 6.051401 "Біотехнологія" / уклад. Н. М. Абрамова, Л. М. Гирля. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 46 с. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | органічна хімія | ru |
dc.subject | хімічні явища | ru |
dc.subject | органічні речовини | ru |
dc.subject | хімічні досліди | ru |
dc.title | Органічна хімія | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Organ_himiay.pdf | 345,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.