Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2343
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Подпалая, Татьяна Васильевна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Маташнюк, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Matashnukpets, U. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-27T06:56:02Z | - |
dc.date.available | 2017-09-27T06:56:02Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Підпала Т. В. Оцінка потоково-цехової системи виробництва молока / Т. В. Підпала, Ю. С. Маташнюк // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 2 (94). - С. 136-143. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2343 | - |
dc.description.abstract | У статті викладено результати оцінки потоково-цехової системи виробництва молока. У результаті дослідження встановлено, що подо- вження тривалості перебування корів в цеху роздоювання і осіменіння до 180-200 днів лактації сприяє підтриманню високого рівня молочної продуктивності у тварин та збільшенню валового виробництва молока. Корови дослідної групи характеризуються рівномірною лактаційною кривою. | ru |
dc.description.abstract | В статье изложены результаты оценки поточно-цеховой системы производ- ства молока. Результатами исследований установлено, что увеличение продолжительности содержания коров в цехе раздоя и осеменения до 180-200 дней лактации позволяет поддерживать высокий уровень продуктивности у животных и увеличить валовое производство молока. Коровы опытной группы характеризуются равномерной лактационной кривой. | - |
dc.description.abstract | The article describes the results of the evaluation of fl ow-shop system of milk production. The results of the research revealed that the increase of duration staying of cows up to 180-200 lactation days in the shop of milk yielding and artifi cial insemination departments allows to maintain a high level of productivity in animals and to increase gross production of milk. The cows of experimental group are characterized by steady lactation curve. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | потоково-цехова система | ru |
dc.subject | корови | ru |
dc.subject | продуктивність | ru |
dc.subject | лактація | ru |
dc.subject | лактаційна крива | ru |
dc.subject | технология | ru |
dc.subject | потоково-цеховая система | ru |
dc.subject | коровы | ru |
dc.subject | продуктивность | ru |
dc.subject | лактация | ru |
dc.subject | лактационная кривая | ru |
dc.subject | technology | ru |
dc.subject | fl ow-shop system | ru |
dc.subject | cows | ru |
dc.subject | production | ru |
dc.subject | lactation | ru |
dc.subject | lactation curve | ru |
dc.title | Оцінка потоково-цехової системи виробництва молока | ru |
dc.title | Оценка поточно-цеховой системы производства молока. | - |
dc.title | Evaluation of fl ow-shop system of milk production. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 2 (94). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n94v2r2017pidpala.pdf | 385,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.