Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2450
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артюх, Віталій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Артюх, Виталий Александрович | - |
dc.contributor.author | Artuykh, Vitaliy | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-05T07:24:49Z | - |
dc.date.available | 2018-02-05T07:24:49Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2450 | - |
dc.description | Ефективне, довгострокове та надійне використання сільськогосподарської техніки у значній мірі залежить від якості паливно мастильних матеріалів та технічних рідин, а також від грамотного із використання. Тому інженерно-технічним працівникам, організуючим експлуатацію цієї техніки, необхідно знати основні властивості та особливості застосування нафтопродуктів, засади раціонального та економічного їх використання. | ru |
dc.description.abstract | Паливно-мастильні та інші експлуатаційні матеріали [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лабораторних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» напряму 6.100102 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» денної форми навчання / уклад. В. О. Артюх. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 85 с. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | паливно-мастильні матеріали | ru |
dc.subject | технічна рідина | ru |
dc.subject | сільськогосподарська техніка | ru |
dc.subject | нафтопродукти | ru |
dc.subject | основні властивості | ru |
dc.subject | використання | ru |
dc.title | Паливно-мастильні та інші експлуатаційні матеріали | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Artuh_V.Pal_mast_lab.pdf | 1,39 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.