Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2453
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нікончук, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Никончук, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Nikonchuk, Nataliya | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-05T09:42:29Z | - |
dc.date.available | 2018-02-05T09:42:29Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2453 | - |
dc.description | За останні роки в Україні овочі набувають все більшого значення в харчуванні людей, тому галузь овочівництва знаходиться в стані підйому. Основним пріоритетом галузі є дослідження пов’язані з розширенням виробництва продукції та забезпечення населення екологічно безпечними овочами. | ru |
dc.description.abstract | Овочівництво [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" (частина І) / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 52 с. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | овочеві культури | ru |
dc.subject | новітні технології | ru |
dc.subject | продуктивність | ru |
dc.subject | урожайність | ru |
dc.subject | сівозміни | ru |
dc.subject | біологічні особливості | ru |
dc.title | Овочівництво | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ovochivnytstvo.pdf | 432,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.