Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2502
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дехтяр, Юрій Франкович | - |
dc.contributor.author | Дехтяр, Юрий Франкович | - |
dc.contributor.author | Dehtyar, Jurij | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-07T10:42:46Z | - |
dc.date.available | 2018-02-07T10:42:46Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2502 | - |
dc.description | У курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Мікробіологічне виробництво кормів та кормових добавок» – науки яка вивчає отримання кормових засобів та добавок на основі промислових штамів мікроорганізмів. Фізіологію мікроорганізмів, технологію приготування поживних середовищ, методи культивування, управління процесом вирощування промислових штамів та отримання на їх основі продуктів мікробного синтезу з урахуванням нагальних потреб агровиробництва та новітніх перспективних розробок у виробництві кормів та кормових добавок. | ru |
dc.description.abstract | Дехтяр, Ю. Ф. Мікробіологічне виробництво кормів та кормових добавок [Електронний ресурс] : курс лекцій з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр спеціальності 162 "Біотехнологія та біоінженерія" денної форми навчання / Ю. Ф. Дехтяр. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 99 с. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | корми | ru |
dc.subject | кормові добавки | ru |
dc.subject | методи культивування | ru |
dc.subject | мікроорганізми | ru |
dc.subject | біотехнологія | ru |
dc.title | Мікробіологічне виробництво кормів та кормових добавок | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mikrobiolohichne_vyrobnytstvo_kormiv_ta_kormovykh_dobavok.pdf | 2,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.