Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorПодпалая, Татьяна Васильевна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorІщенко, С. В.-
dc.contributor.authorИщенко, С. В.-
dc.contributor.authorIshchenko, S.-
dc.date.accessioned2018-02-09T13:12:28Z-
dc.date.available2018-02-09T13:12:28Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва молока і яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсової роботи студентами денної та заочної форми навчання з індивідуальними варіантами завдань. Спеціальність 5.09010201 "Виробництво і переробка продукції тваринництва" / уклад. Т. В. Підпала, С. В. Іщенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 45 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2530-
dc.description.abstractВиконання курсової роботи з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини» сприяє формуванню у студентів наукового, професіонального мислення, проведенню виробничих і науково-виробничих досліджень, набуття навиків економічного аналізу, поглибленому оволодінню як окремої дисципліни, так і в цілому спеціальності. Є важливим для розвитку вміння вирішувати багатофакторні виробничі ситуації на практиці, використовуючи теоретичні знання, аналізувати конкретну проблемну ситуацію в господарстві чи на фермі. Дані методичні рекомендації підготовлені для ознайомлення студентів з технікою і методикою виконання курсової роботи відповідно до загальних вимог, що пред’являються до такого виду робіт.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectРозрахунок приросту ремонтних телицьru
dc.subjectВизначення середньозваженої живої масиru
dc.subjectРозрахунок потреби в кормахru
dc.subjectПланування валового виробництва молокаru
dc.titleТехнологія виробництва молока і яловичиниru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_moloka_i_ yalovychyny.pdf427,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.