Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2530
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Подпалая, Татьяна Васильевна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Іщенко, С. В. | - |
dc.contributor.author | Ищенко, С. В. | - |
dc.contributor.author | Ishchenko, S. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-09T13:12:28Z | - |
dc.date.available | 2018-02-09T13:12:28Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва молока і яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсової роботи студентами денної та заочної форми навчання з індивідуальними варіантами завдань. Спеціальність 5.09010201 "Виробництво і переробка продукції тваринництва" / уклад. Т. В. Підпала, С. В. Іщенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 45 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2530 | - |
dc.description.abstract | Виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини» сприяє формуванню у студентів наукового, професіонального мислення, проведенню виробничих і науково-виробничих досліджень, набуття навиків економічного аналізу, поглибленому оволодінню як окремої дисципліни, так і в цілому спеціальності. Є важливим для розвитку вміння вирішувати багатофакторні виробничі ситуації на практиці, використовуючи теоретичні знання, аналізувати конкретну проблемну ситуацію в господарстві чи на фермі. Дані методичні рекомендації підготовлені для ознайомлення студентів з технікою і методикою виконання курсової роботи відповідно до загальних вимог, що пред’являються до такого виду робіт. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | Розрахунок приросту ремонтних телиць | ru |
dc.subject | Визначення середньозваженої живої маси | ru |
dc.subject | Розрахунок потреби в кормах | ru |
dc.subject | Планування валового виробництва молока | ru |
dc.title | Технологія виробництва молока і яловичини | ru |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_moloka_i_ yalovychyny.pdf | 427,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.