Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2565
Назва: Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності зернового господарства України
Организационно-экономические основы підвищення конкурентоспособности зернового хозяйства Украины
Organizational-economic bases of increase of competitiveness of the grain sector of Ukraine
Автори: Іваненко, Тетяна Яківна
Иваненко, Татьяна Яковлевна
Ivanenko, Tetyana
Ключові слова: інноваційні технології
зернове виробництво
зерновий кластер
ефективність виробництва
инновационные технологии
зерновое производство
зерновой кластер
эффективность производства
innovative technology
grain production
grain cluster
the production efficiency
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Іваненко Т. Я. Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності зернового господарства України / Т. Я. Іваненко // Сучасні проблеми економіки : 4-а Міжнародна наукова конференція студентів, аспірантів та молодих вчених. – Єреван : Єреванський державний універистет , 2016. – 308 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено особливості інноваційного підходу підвищення ефективності зернової галузі. Розглянута можливість підвищення ефективності зернової галузі на основі нової виробничої системи – зернового кластера
Исследованы особенности инновационного подхода повышения эффективности зерновой отрасли. Рассмотрена возможность повышения эффективности зерновой отрасли на основе новой производственной системы – зернового кластера
The peculiarities of the innovative approach of improving the efficiency of the grain industry. The possibility of increasing the efficiency of the grain industry on the basis of new production systems – grain cluster
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2565
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Армения_2016.pdf584,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.