Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2585
Назва: | Стан та ефективність розвитку тваринництва Миколаївської області Состояние и эффективность развития животноводства Николаевской области State and efficiency of development of stock-aising of Mykolaiv area |
Автори: | Кушнірук, Віктор Степанович Кушнирук, Виктор Степанович Kushniruk, Viktor |
Ключові слова: | валова продукція м'ясо молоко галузь тваринництва економічна ефективність валовая продукция молоко отрасль животноводства экономическая эффективность gross products industry of stock-raising economic efficiency |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Кушнірук В. С. Стан та ефективність розвитку тваринництва Миколаївської області / В. С. Кушнірук // Молодий вчений. — 2015. — № 2. — С. 1172-1175. |
Короткий огляд (реферат): | У статті висвітлено основні тенденції розвитку молочного скотарства Миколаївської області. Проаналізовано валову продукцію тваринництва за категоріями господарств. Обґрунтовано вклад області у виробництво м’яса, молока, яєць та вовни. Виявлено залежність нарощування обсягів виробництва тваринницької продукції від наявності поголів’я худоби та птиці. Проаналізовано економічну ефективність виробництва молока у сільськогосподарських підприємствах Миколаївського району. В статье отражены основные тенденции развития молочного скотоводства Николаевской области. Проанализирована валовая продукция животноводства за категориями хозяйств. Обоснованно вклад области в производство мяса, молока, яиц и шерсти. Обнаружена зависимость наращивания объемов производства животноводческой продукции от наличия поголовья скота и птицы. Проанализирована экономическая эффективность производства молока в сельскохозяйственных предприятиях Николаевского района. Basic progress of the suckling cattle breeding of the Mykolaiv area trends are reflected in the article. The gross products of stock-raising are analysed after the categories of economies. Grounded contribution of area to the production of meat, milk, eggs and wool. Found out dependence of increase of production of stock-raising goods volumes on the presence of population of cattle and bird. Economic efficiency of production of milk is analysed in the agricultural enterprises of the Mykolaiv district. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2585 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6-2_17_2015.pdf | 208,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.