Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2601
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛихач, Вадим Ярославович-
dc.contributor.authorLikhach, Vadym-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Василівна-
dc.contributor.authorЛихач, Анна Васильевна-
dc.contributor.authorLikhach, Anna-
dc.contributor.authorЛуговий, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorЛуговой, Сергей Иванович-
dc.contributor.authorLugovoy, Sergey-
dc.contributor.authorКрамаренко, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Сергей Сергеевич-
dc.contributor.authorKramarenko, Sergej-
dc.contributor.authorТопіха, Віра Сергіївна-
dc.contributor.authorТопиха, Вера Сергеевна-
dc.contributor.authorTopyha, Vera-
dc.date.accessioned2018-02-15T11:36:28Z-
dc.date.available2018-02-15T11:36:28Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationОснови нормованої годівлі свиней : виробничо-практичні рекомендації / [В. С. Топіха, В. Я. Лихач, С. І. Луговий та ін.]. - Миколаїв : МНАУ, 2016. - 51 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2601-
dc.description.abstractЕфективність і прибутковість свинарства, високі продуктивність та м’ясні якості свиней визначаються тим, наскільки гармонійно поєднуються і реалізуються у процесі виробництва такі основні фактори, як генетично обумовлена м’ясна продуктивність свиней, їх достатня і повноцінна годівля, забезпечення здоров’я тварин, охорона навколишнього середовища.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectкомбікормиuk
dc.subjectКоефіцієнти перетравностіuk
dc.subjectхімічний склад кормівuk
dc.subjectенергетичні кормиuk
dc.subjectрослинні маслаuk
dc.subjectамінокислотиuk
dc.titleОснови нормованої годівлі свинейuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нормована годівля свиней.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.