Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2631
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамойленко, Микола Олександрович-
dc.contributor.authorSamoylenko, Mykola-
dc.date.accessioned2018-02-19T11:43:29Z-
dc.date.available2018-02-19T11:43:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2631-
dc.descriptionНаукове плодівництво вивчає біологію плодових і ягідних рослин, їхнє місце і роль в екологічній системі, закономірні зв'язки з факторами зовнішнього середовища і на цій основі розробляє теоретичну базу, необхідну для визначення перспектив розвитку галузі та створення диференційованої технології вирощування високопродуктивних насадженьuk
dc.description.abstractПлодівництво. Частина 2 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр спеціальності 6.090101 "агрономія" денної та заочної форм навчання. Ч. 2 / уклад. М. О. Самойленко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 80 с.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectплодівництвоuk
dc.subjectсільське господарствоuk
dc.subjectфізіологія і біохімія рослинuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectзахист рослинuk
dc.subjectтехнологія збереження і переробкиuk
dc.titleПлодівництво. Частина 2uk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Plodivnytstvo_Chastyna_2.pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.