Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2631
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойленко, Микола Олександрович | - |
dc.contributor.author | Samoylenko, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-19T11:43:29Z | - |
dc.date.available | 2018-02-19T11:43:29Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2631 | - |
dc.description | Наукове плодівництво вивчає біологію плодових і ягідних рослин, їхнє місце і роль в екологічній системі, закономірні зв'язки з факторами зовнішнього середовища і на цій основі розробляє теоретичну базу, необхідну для визначення перспектив розвитку галузі та створення диференційованої технології вирощування високопродуктивних насаджень | uk |
dc.description.abstract | Плодівництво. Частина 2 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр спеціальності 6.090101 "агрономія" денної та заочної форм навчання. Ч. 2 / уклад. М. О. Самойленко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 80 с. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | плодівництво | uk |
dc.subject | сільське господарство | uk |
dc.subject | фізіологія і біохімія рослин | uk |
dc.subject | якість продукції | uk |
dc.subject | захист рослин | uk |
dc.subject | технологія збереження і переробки | uk |
dc.title | Плодівництво. Частина 2 | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Plodivnytstvo_Chastyna_2.pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.