Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2653
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorБондарь, Алла Александровна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2018-02-21T10:10:00Z-
dc.date.available2018-02-21T10:10:00Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2653-
dc.descriptionВ умовах сьогодення перед аграрним сектором України ставиться завдання – розвиток виробництва продукції тваринництва. Тому забезпечення дисципліни зоогігієни відповідними методичними розробками є вирішальним моментом в підготовці фахівців, які в конкретних умовах виробництва здатні будуть поєднувати всі фактори технології виробництва і переробки продукції тваринництва і прийняти правильні рішенняuk
dc.description.abstractБондар, А. О. Гігієна тварин [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. денної та заочної форм навч. напряму підгот. 6.090102 _ТВППТ / А. О. Бондар. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 93 с.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectгігієна тваринuk
dc.subjectзоогігієнаuk
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectутримання тваринuk
dc.titleГігієна тваринuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bondar_A.GT_KL_2015.pdf743,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.