Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2676
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корхова, Маргарита Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Льовкіна, Аліна Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Корхова, Маргарита Михайловна | - |
dc.contributor.author | Левкина, Алина Вячеславовна | - |
dc.contributor.author | Korkhova, Margarita | - |
dc.contributor.author | Levkina, Alina | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-26T07:21:50Z | - |
dc.date.available | 2018-02-26T07:21:50Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Корхова М. М. Перспективи вирощування пшениці спельти на півдні України / М. М. Корхова, А. В. Льовкіна // Молодий вчений. – 2017. – № 3 (43). – С. 26-29. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2676 | - |
dc.description.abstract | У статті викладено народногосподарське значення, поширення та характеристику вітчизняних сортів пшениці спельти Зоря України та Європа. Проаналізовано плановий обсяг виробництва насіння в Україні на 2016 рік. Встановлено вплив передпосівної обробки насіння біопрепаратами на продуктивність зерна досліджуваних сортів спельти. В умовах Південного Степу України у 2015/16 сільськогосподарському році найвищий рівень урожайності зерна (6,63 т/га) забезпечив сорт пшениці спельти Європа за перед- посівної за обробки насіння біопрепаратами. Сорт спельти Зоря України сформував найбільшу масову частка білка (19,1%) та клейковини (42,0%) в зерні за обробки насіння біопрепаратами | uk |
dc.description.abstract | В статье изложены народнохозяйственное значение, распространение и характеристику отечественных сортов пшеницы спельты Заря Украины и Европа. Проанализированы плановый объем производства семян в Украине на 2016 год. Установлено влияние предпосевной обработки семян биопрепаратами на производительность зерна изучаемых сортов спельты. В условиях Южной Степи Украины в 2015/16 сельскохозяйственном году самый высокий уровень урожайности зерна (6,63 т / га) обеспечил сорт пшеницы спельты Европа за пред посевной при обработке семян биопрепаратами. Сорт спельты Заря Украины сформировал самую массовую доля белка (19,1%) и клейковины (42,0%) в зерне при обработке семян биопрепаратами. | - |
dc.description.abstract | The article describes the national economic significance, distribution and characterization of domestic wheat varieties of the Zorya Ukraine and Europe. The planned production volume of seeds in Ukraine for 2016 is analyzed. The influence of pre-seed treatment of seeds with biological preparations on grain yield of investigated varieties of spelled varieties was determined. In the conditions of the Southern Steppe of Ukraine in 2015/16 in the agricultural year, the highest grain yield (6.63 t / ha) provided the European wheat variety for pre-sowing seed processing with biopreparations. The variety of spices Zorya Ukraine has formed the largest mass fraction of protein (19,1%) and gluten (42,0%) in grain for processing seeds of biological products. | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | пшениця спельта | uk |
dc.subject | урожайність зерна | uk |
dc.subject | виробництво насіння спельти | uk |
dc.subject | масова частка білка | uk |
dc.subject | масова частка клейковини | uk |
dc.subject | пшеница спельты | uk |
dc.subject | урожайность зерна | uk |
dc.subject | производство семян спельты | uk |
dc.subject | массовая доля белка | uk |
dc.subject | массовая доля клейковины | uk |
dc.subject | spelled wheat | uk |
dc.subject | grain yield | uk |
dc.subject | spatula seed production | uk |
dc.subject | protein fraction | uk |
dc.subject | gluten mass fraction | uk |
dc.title | Перспективи вирощування пшениці спельти на півдні України | uk |
dc.title | Перспективы выращивания пшеницы спельты на юге Украины | - |
dc.title | Prospects for growing wheat spelled in the south of Ukraine | - |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7.pdf | 247,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.