Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2692
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кареба, Марина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Кареба, Марина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Kareba, Marina | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-26T12:02:11Z | - |
dc.date.available | 2018-02-26T12:02:11Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2692 | - |
dc.description | У курсі лекцій особлива увага приділяється вивченню теоретичних засад є: усвідомлення того, що стандартизація та сертифікація є однією з найважливіших складових будь-якої продукції. В свою чергу забезпечення якості продукції є науковою, технічною, економічною і соціальною, і у вирішенні її повинні приймати участь висококваліфіковані спеціалісти, які вільно володіють сучасними методами управління якістю, незалежно від того, в якому секторі вони працюють, тому що загальні принципи організації і забезпечення високої якості продукції та послуг не залежать від розміру підприємства | uk |
dc.description.abstract | Кареба М.І. Стандартизація та управління якістю [Електронний ресурс] : курс лекцій для студ. 3 курсу денної форми навч. ф-ту менеджменту напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент" / Кареба М.І. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 56 с. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | управління якістю | uk |
dc.subject | стандартизація | uk |
dc.subject | міжнародна торгівля | uk |
dc.subject | економіка | uk |
dc.subject | підприємництво | uk |
dc.subject | якість продукції | uk |
dc.title | Стандартизація та управління якістю | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kareba_M.Standart_KL.pdf | 783,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.