Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2717
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Повод, М. Г. | - |
dc.contributor.author | Povod, M. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, О. И. | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, O. | - |
dc.contributor.author | Гетя, А. А. | - |
dc.contributor.author | Getya, A. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-27T07:14:21Z | - |
dc.date.available | 2018-02-27T07:14:21Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2717 | - |
dc.description | Повод М. Г. Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні / М. Г. Повод, О. І. Кравченко, А. А. Гетя // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2017. – Вип. 3 (95). – С. 176-183. | uk |
dc.description.abstract | У роботі представлено порівняльний аналіз якості туш, отриманих від імунокастрованих та хірургічно кастрованих кнурів. Встановлено, що туші імунокастрованх кнурів мали меншу товщину шпику по всій туші, вищий вміст м’язової тканини, а також переважали хірургічно кастрованих за вмістом великокускових напівфабрикатів (ошийок, корейка, м’ясо окосту). | uk |
dc.description.abstract | В данной статье представлены результаты сравнительного анализа качества туш, полученных от иммунокастрированных и хирургически кастрированных хряков. Установлено, что туши иммунокастрированных хряков имели меньшую толщину шпика по всей туше, болеем высокое содержание мышечной ткани, а также превосходили хирургически кастрированных по содержанию крупнокусковых полуфабрикатов (ошеек, корейка, мясо окорока). | - |
dc.description.abstract | In this article the results of comparative analyze of carcass quality of immunocastrated versus surgically castrated boars are shown. It has been determined that the carcasses, obtained from immunocastrated boars, had lower backfat level over the whole carcass and higher meat content. They also had higher content of semi-fi nished products like neck, loin, ham. | - |
dc.description.sponsorship | Сумський національний аграрний університет; Полтавська державна аграрна академія | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | - |
dc.subject | кнури | uk |
dc.subject | імунокастрація | uk |
dc.subject | хірургічна кастрація | uk |
dc.subject | якість туш | uk |
dc.subject | хряки | uk |
dc.subject | иммунокастрация | uk |
dc.subject | хирургическая кастрация | uk |
dc.subject | качество туш | uk |
dc.subject | boars | uk |
dc.subject | immunocastrated boars | uk |
dc.subject | surgically castrated boars | uk |
dc.subject | carcass quality | uk |
dc.title | Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні | uk |
dc.title.alternative | Использование иммунокастрации для улучшения качества туш хряков в условиях промышленного производства свинины в Украине | uk |
dc.title.alternative | The usage of immunocastration for improvement of boars’ carcass quality in Ukrainian industrial farms | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 3 (95). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n95v3r2017povod.pdf | 343,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.