Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2717
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПовод, М. Г.-
dc.contributor.authorPovod, M.-
dc.contributor.authorКравченко, О. І.-
dc.contributor.authorКравченко, О. И.-
dc.contributor.authorKravchenko, O.-
dc.contributor.authorГетя, А. А.-
dc.contributor.authorGetya, A.-
dc.date.accessioned2018-02-27T07:14:21Z-
dc.date.available2018-02-27T07:14:21Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2717-
dc.descriptionПовод М. Г. Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні / М. Г. Повод, О. І. Кравченко, А. А. Гетя // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2017. – Вип. 3 (95). – С. 176-183.uk
dc.description.abstractУ роботі представлено порівняльний аналіз якості туш, отриманих від імунокастрованих та хірургічно кастрованих кнурів. Встановлено, що туші імунокастрованх кнурів мали меншу товщину шпику по всій туші, вищий вміст м’язової тканини, а також переважали хірургічно кастрованих за вмістом великокускових напівфабрикатів (ошийок, корейка, м’ясо окосту).uk
dc.description.abstractВ данной статье представлены результаты сравнительного анализа качества туш, полученных от иммунокастрированных и хирургически кастрированных хряков. Установлено, что туши иммунокастрированных хряков имели меньшую толщину шпика по всей туше, болеем высокое содержание мышечной ткани, а также превосходили хирургически кастрированных по содержанию крупнокусковых полуфабрикатов (ошеек, корейка, мясо окорока).-
dc.description.abstractIn this article the results of comparative analyze of carcass quality of immunocastrated versus surgically castrated boars are shown. It has been determined that the carcasses, obtained from immunocastrated boars, had lower backfat level over the whole carcass and higher meat content. They also had higher content of semi-fi nished products like neck, loin, ham.-
dc.description.sponsorshipСумський національний аграрний університет; Полтавська державна аграрна академіяuk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університет-
dc.subjectкнуриuk
dc.subjectімунокастраціяuk
dc.subjectхірургічна кастраціяuk
dc.subjectякість тушuk
dc.subjectхрякиuk
dc.subjectиммунокастрацияuk
dc.subjectхирургическая кастрацияuk
dc.subjectкачество тушuk
dc.subjectboarsuk
dc.subjectimmunocastrated boarsuk
dc.subjectsurgically castrated boarsuk
dc.subjectcarcass qualityuk
dc.titleЗастосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україніuk
dc.title.alternativeИспользование иммунокастрации для улучшения качества туш хряков в условиях промышленного производства свинины в Украинеuk
dc.title.alternativeThe usage of immunocastration for improvement of boars’ carcass quality in Ukrainian industrial farmsuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 3 (95).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n95v3r2017povod.pdf343,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.