Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2826
Назва: Індексна оцінка відтворювальних якостей свиней
Индексная оценка воспроизводственных качеств свиней
Index estimation of reproduсtion qualities of pigs
Автори: Баркарь, Євген Володимирович
Баркарь, Евгений Владимирович
Barkar, Evgen
Коваленко, Віталій Петрович
Коваленко, Виталий Петрович
Kovalenko, Vitalii
Гиль, Михайло Іванович
Гиль, Михаил Иванович
Gill, Mikhail
Ключові слова: відтворення
свиноматка
воспроизводство
reproduction
estimation
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Коваленко В. П. Індексна оцінка відтворювальних якостей свиней / В. П. Коваленко, М. І. Гиль, Є. В. Баркарь // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького. – Львів, 2005. –Т. 7, № 3 (26), Ч. 3. – С. 63-66.
Короткий огляд (реферат): В статті проведено оцінку відтворювальних якостей свиноматок різних родин української степової білої породи. Підтверджено доцільність використання відтворювального індексу (ВІ) з метою підвищення об’єктивності оцінки відтворювальних якостей свиноматок.
В статье проведена оценка воспроизводственных качеств свиноматок различных семейств украинской степной белой породы. Подтверждена целесообразность использования воспроизводственного индекса (ВИ) с целью повышения объективности оценки воспроизводственных качеств свиноматок.
The results of biochemical studies of blood serum of pigs of large white breeds of different classes of distribution by live weight at birth are presented. There were no significant differences between the groups for interior indicators. Reliable positive interrelations of live weight at birth and in 2 months with total protein content were established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2826
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко Гиль Баркарь Львів 2005.pdf416,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.