Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2864
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондаренко, Олександр Володимирович | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Александр Владимирович | - |
dc.contributor.author | Bondarenko, Alexander | - |
dc.contributor.author | Грубань, Василь Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Грубань, Василий Анатолиевич | - |
dc.contributor.author | Hruban', Vasyl' | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-13T12:57:01Z | - |
dc.date.available | 2018-03-13T12:57:01Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2864 | - |
dc.description | В основі сільськогосподарського виробництва знаходиться його головна базова галузь - землеробство (рослинництво), мета якого за допомогою сучасних технічних засобів, тракторів, сільськогосподарських знарядь, машин ї використанням досягнень хімічної промисловості по виробництву міндобрив, пестицидів, також із застосуванням накопичених в тваринництві органічних добрив, отримати якомога більший врожай при найменших витратах і при мінімальному впливу на довкілля. | uk |
dc.description.abstract | Бондаренко, О. В. Конспект лекцій з дисципліни "Технологія наукових досліджень" [Електронний ресурс] / О. В. Бондаренко, В. А. Грубань. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 62 с. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | сільське господарство | uk |
dc.subject | землеробство | uk |
dc.subject | сільськогосподарська техніка | uk |
dc.subject | наукові дослідження | uk |
dc.title | Технологія наукових досліджень | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bondarenko_O.KL_TND.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.