Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2871
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Діордіца, Яна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Диордица, Яна Викторовна | - |
dc.contributor.author | Diorditsa, Yana | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-13T14:18:12Z | - |
dc.date.available | 2018-03-13T14:18:12Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Діордіца Я. В. Стан перекисного окиснення ліпідів при лонгованій дії комплексу антиоксидантів / Я. В. Діордіца // Матеріали Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу. – Миколаїв, 2017. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2871 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто вплив 5-ти денного введення комплексу антиоксидантів на стан перекисного окиснення ліпідів при гострій інтоксикації сірчанокислим гідразином. Доведено ефективність вживання кверцетину для корекції порушень процесів перекисного окиснення ліпідів. | uk |
dc.description.abstract | В статье рассмотрено влияние 5 дневного употребления комплекса антиоксидантов на состояние перекисного окисления липидов при острой интоксикации сернокислым гидразином. Проведено сравнение эффективности применения кверцетина и его комплексного использования с другими антиоксидантами. | - |
dc.description.abstract | The article deals with the effect of 5-day use of antioxidant complexes on the state of lipid peroxidation during acute intoxication with sulfuric acid hydrаsin. Using of quercetin for the correction of violations of lipid peroxidation processes has been proved. | - |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | Перекисне окиснення ліпідів | uk |
dc.subject | активні форми кисню | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | білірубін | uk |
dc.subject | малоновий діальдегід | uk |
dc.subject | дієнові коньюгати | uk |
dc.subject | Перекисное окисление липидов | uk |
dc.subject | активные формы кислорода | uk |
dc.subject | антиоксиданты | uk |
dc.subject | билирубин | uk |
dc.subject | малоновый диальдегид | uk |
dc.subject | диеновые конъюгаты | uk |
dc.subject | Peroxide oxidation of lipids | uk |
dc.subject | active forms of oxygen | uk |
dc.subject | antioxidants | uk |
dc.subject | bilirubin | uk |
dc.subject | diene conjugates | uk |
dc.title | Стан перекисного окиснення ліпідів при лонгованій дії комплексу антиоксидантів | uk |
dc.title | Состояние перекисного окисления липидов при длительном действии комплекса антиоксидантов | - |
dc.title | The state of lipid peroxidation during long-acting antioxidant complexes | - |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_причорноморська конференція Діордіца.pdf | 169,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.