Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2871
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДіордіца, Яна Вікторівна-
dc.contributor.authorДиордица, Яна Викторовна-
dc.contributor.authorDiorditsa, Yana-
dc.date.accessioned2018-03-13T14:18:12Z-
dc.date.available2018-03-13T14:18:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДіордіца Я. В. Стан перекисного окиснення ліпідів при лонгованій дії комплексу антиоксидантів / Я. В. Діордіца // Матеріали Причорноморської регіональної науково-практичної конференції професорсько-викладацького складу. – Миколаїв, 2017.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2871-
dc.description.abstractВ статті розглянуто вплив 5-ти денного введення комплексу антиоксидантів на стан перекисного окиснення ліпідів при гострій інтоксикації сірчанокислим гідразином. Доведено ефективність вживання кверцетину для корекції порушень процесів перекисного окиснення ліпідів.uk
dc.description.abstractВ статье рассмотрено влияние 5 дневного употребления комплекса антиоксидантов на состояние перекисного окисления липидов при острой интоксикации сернокислым гидразином. Проведено сравнение эффективности применения кверцетина и его комплексного использования с другими антиоксидантами.-
dc.description.abstractThe article deals with the effect of 5-day use of antioxidant complexes on the state of lipid peroxidation during acute intoxication with sulfuric acid hydrаsin. Using of quercetin for the correction of violations of lipid peroxidation processes has been proved.-
dc.language.isootheruk
dc.subjectПерекисне окиснення ліпідівuk
dc.subjectактивні форми киснюuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectбілірубінuk
dc.subjectмалоновий діальдегідuk
dc.subjectдієнові коньюгатиuk
dc.subjectПерекисное окисление липидовuk
dc.subjectактивные формы кислородаuk
dc.subjectантиоксидантыuk
dc.subjectбилирубинuk
dc.subjectмалоновый диальдегидuk
dc.subjectдиеновые конъюгатыuk
dc.subjectPeroxide oxidation of lipidsuk
dc.subjectactive forms of oxygenuk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjectbilirubinuk
dc.subjectdiene conjugatesuk
dc.titleСтан перекисного окиснення ліпідів при лонгованій дії комплексу антиоксидантівuk
dc.titleСостояние перекисного окисления липидов при длительном действии комплекса антиоксидантов-
dc.titleThe state of lipid peroxidation during long-acting antioxidant complexes-
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_причорноморська конференція Діордіца.pdf169,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.