Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2906
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Котовенко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Kotovenko, G. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-14T11:32:09Z | - |
dc.date.available | 2018-03-14T11:32:09Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2906 | - |
dc.description | Котовенко Г. В. Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці / Г. В. Котовенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 117-121. | uk |
dc.description.abstract | У статті досліджено технології виготовлення м’ясопродуктів з птиці, вимоги до виробництва м'яса птиці та продуктів з м'яса птиці, особливості приготування копчених напівфабрикатів за різних технологій. А також встановлено основну мету та завдання м’ясної галузі переробної промисловості, поживна цінність м’ясних продуктів. | uk |
dc.description.sponsorship | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | м'ясо птиці | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | безпечність | uk |
dc.subject | напівфабрикати | uk |
dc.subject | добавки | uk |
dc.subject | зміни маси | uk |
dc.subject | ін’єктована сировина | uk |
dc.title | Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal18.pdf | 415,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.