Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2906
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorСтриха, Людмила Александровна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorКотовенко, Г. В.-
dc.contributor.authorKotovenko, G.-
dc.date.accessioned2018-03-14T11:32:09Z-
dc.date.available2018-03-14T11:32:09Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2906-
dc.descriptionКотовенко Г. В. Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці / Г. В. Котовенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 117-121.uk
dc.description.abstractУ статті досліджено технології виготовлення м’ясопродуктів з птиці, вимоги до виробництва м'яса птиці та продуктів з м'яса птиці, особливості приготування копчених напівфабрикатів за різних технологій. А також встановлено основну мету та завдання м’ясної галузі переробної промисловості, поживна цінність м’ясних продуктів.uk
dc.description.sponsorshipМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.language.isootheruk
dc.subjectм'ясо птиціuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectнапівфабрикатиuk
dc.subjectдобавкиuk
dc.subjectзміни масиuk
dc.subjectін’єктована сировинаuk
dc.titleТехнології виготовлення м’ясопродуктов із птиціuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal18.pdf415,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.