Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2915
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Підпала, Тетяна Василівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Подпалая, Татьяна Васильевна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Podpalaya, Tatiana, scientific director | - |
dc.contributor.author | Маташнюк, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Matashniuk, Yu. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-15T07:12:01Z | - |
dc.date.available | 2018-03-15T07:12:01Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2915 | - |
dc.description | Маташнюк Ю. С. Особливості інтенсивної технології виробництва молока / Ю. С. Маташнюк // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 167-173. | uk |
dc.description.abstract | В статті наведено результати досліджень інтенсивної технології виробництва молока за умов безприв’язного утримання корів голштинської породи. Встановлено , що розподілення тварин в технологічні групи здійснюється відповідно до їх фізіологічного стану і періоду лактації. Створені умови технологічного середовища сприяють реалізації спадкового потенціалу голштинської породи. | uk |
dc.description.sponsorship | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | інтенсивна технологія | uk |
dc.subject | велика рогата худоба | uk |
dc.subject | молочна продуктивність | uk |
dc.subject | утримання | uk |
dc.subject | лактація | uk |
dc.subject | корова | uk |
dc.title | Особливості інтенсивної технології виробництва молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal26.pdf | 532,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.