Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2926
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Хомик, О. В. | - |
dc.contributor.author | Khomyk, O. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-15T10:17:25Z | - |
dc.date.available | 2018-03-15T10:17:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2926 | - |
dc.description | Хомик О. В. Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршу / О. В. Хомик // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 225-230. | uk |
dc.description.abstract | У статті викладено результати досліджень показників зміни маси варених ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу. Доведено, що технологія єдиного фаршу сприяє отриманню стабільних показників маси ковбасних виробів після їхньої термічної обробки, виходу готової продукції та сталість показників мінливості змін маси при виробництві ковбас. | uk |
dc.description.sponsorship | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.subject | маса | uk |
dc.subject | варені ковбаси | uk |
dc.subject | показник мінливості | uk |
dc.subject | вихід готової продукції | uk |
dc.subject | втрати при термічній обробці | uk |
dc.title | Оцінка кількісних показників варених ковбас, виготовлених на основі одного фаршу | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal36.pdf | 428,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.