Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2939
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorПатрева, Людмила Семеновна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorKoval, Olga-
dc.date.accessioned2018-03-19T08:06:37Z-
dc.date.available2018-03-19T08:06:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 39 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2939-
dc.description.abstractУ вирішенні цих завдань виключної важливості набувають професійний рівень підготовки фахівців, ефективність використання ними у практичній роботі знань з виробництва продукції тваринництва. Систему знань з цих питань здобувачі вищої освіти отримують при вивченні курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва», який є базовою дисципліною для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 – «Менеджмент». В системі підготовки фахівців з економічних спеціальностей дисципліна «Технологія виробництва продукції тваринництва» є теоретичною основою для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока, вовни, яєць та інших видів тваринницької продукції, а також для впровадження заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectперспективи розвитку галузей тваринництваuk
dc.subjectвиди продукції тваринництваuk
dc.subjectметоди селекції та розведення тваринuk
dc.subjectПродукція тваринництваuk
dc.subjectпороди молочної та м’ясної худобиuk
dc.subjectОсновні породи свинейuk
dc.subjectОцінка екстер’єру тваринuk
dc.subjectСелекція в тваринництвіuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції тваринництваuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
texnologіya_virobnictva_produkcі_tvarinnictva_metod_rekom.pdf239,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.