Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2939
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патрєва, Людмила Семенівна | - |
dc.contributor.author | Патрева, Людмила Семеновна | - |
dc.contributor.author | Patreva, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Koval, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-19T08:06:37Z | - |
dc.date.available | 2018-03-19T08:06:37Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 39 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2939 | - |
dc.description.abstract | У вирішенні цих завдань виключної важливості набувають професійний рівень підготовки фахівців, ефективність використання ними у практичній роботі знань з виробництва продукції тваринництва. Систему знань з цих питань здобувачі вищої освіти отримують при вивченні курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва», який є базовою дисципліною для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 – «Менеджмент». В системі підготовки фахівців з економічних спеціальностей дисципліна «Технологія виробництва продукції тваринництва» є теоретичною основою для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока, вовни, яєць та інших видів тваринницької продукції, а також для впровадження заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | перспективи розвитку галузей тваринництва | uk |
dc.subject | види продукції тваринництва | uk |
dc.subject | методи селекції та розведення тварин | uk |
dc.subject | Продукція тваринництва | uk |
dc.subject | породи молочної та м’ясної худоби | uk |
dc.subject | Основні породи свиней | uk |
dc.subject | Оцінка екстер’єру тварин | uk |
dc.subject | Селекція в тваринництві | uk |
dc.title | Технологія виробництва продукції тваринництва | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
texnologіya_virobnictva_produkcі_tvarinnictva_metod_rekom.pdf | 239,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.