Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/294
Назва: | Відгодівельні якості чистопородних і помісних свинок Откормочные качества чистопородних и помесных свинок. Fattening qualities purebred and crossbred pigs. |
Автори: | Калиниченко, Галина Іванівна Коваль, Ольга Анатоліївна Калиниченко, Галина Ивановна Коваль, Ольга Анатольевна Kalinichenko, Galina Koval, Olga |
Ключові слова: | генотип відгодівельні якості рівень багатоплідності генотип откормочные качества уровень многоплодности. genotype fattening quality multiple level |
Дата публікації: | 2011 |
Бібліографічний опис: | Калиниченко Г. І. Відгодівельні якості чистопородних і помісних свинок / Г. І. Калиниченко, О. А. Клваль // Науковий вісник Львівського НУВМБТ ім. Гжицького. - 2011. - № 4, Т. 13. - С. 133-136. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено відмінності у показниках відгодівельних якостей свинок в залежності від розподілу за рівнем багатоплідності матерів та живої маси потомства у 2-х місячному віці. Установлены различия в показателях откормочных качеств свинок в зависимости от распределения по уровню многоплодия матерей и живой массы потомства в 2-х месячном возрасте. The differences in terms of quality of fattening pigs depending on the distribution in terms of multiple births and the maternal body weight of offspring at 2 months of age. Установлены различия в показателях откормочных качеств свинок в зависимости от распределения по уровню многоплодия матерей и живой массы потомства в 2-х месячном возрасте. The differences in terms of quality of fattening pigs depending on the distribution in terms of multiple births and the maternal body weight of offspring at 2 months of age. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/294 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Калиниченко3.1.doc | 71 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.