Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2955
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кащевська, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Кащевская, Александра Владимировна | - |
dc.contributor.author | Kashchevs'ka, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Ястремська, Анна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ястремская, Анна Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Yastremska, Anna | - |
dc.contributor.editor | Пустова Ольга Григорівна, редактор | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-19T14:27:20Z | - |
dc.date.available | 2018-03-19T14:27:20Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Вирощування їстівних грибів [Електронний ресурс] : рек. покажч. літ. / уклад. О. В. Кащевська, А. А. Ястремська / ред. О. Г. Пустова. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 32 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2955 | - |
dc.description.abstract | Бібліографічний покажчик «Вирощування їстівних грибів» присвячений економіці грибного бізнесу, обладнанню для промислового грибівництва та вирощуванню таких їстівних грибів як вешенки, печериці, трюфелі, білий гриб та грибу шиітаке. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з даного питання. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Їстівні гриби | uk |
dc.subject | Виробництво печериці | uk |
dc.subject | Грибівництво | uk |
dc.subject | світовий ринок грибів | uk |
dc.subject | проблеми збереження | uk |
dc.title | Вирощування їстівних грибів | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gribu_web.pdf | 962,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.