Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2955
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кащевська, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Кащевская, Александра Владимировна | - |
dc.contributor.author | Kashchevs'ka, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Ястремська, Анна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ястремская, Анна Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Yastremska, Anna | - |
dc.contributor.editor | Пустова Ольга Григорівна, редактор | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-19T14:27:20Z | - |
dc.date.available | 2018-03-19T14:27:20Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Вирощування їстівних грибів [Електронний ресурс] : рек. покажч. літ. / уклад. О. В. Кащевська, А. А. Ястремська / ред. О. Г. Пустова. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 32 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2955 | - |
dc.description.abstract | Бібліографічний покажчик «Вирощування їстівних грибів» присвячений економіці грибного бізнесу, обладнанню для промислового грибівництва та вирощуванню таких їстівних грибів як вешенки, печериці, трюфелі, білий гриб та грибу шиітаке. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з даного питання. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Їстівні гриби | uk |
dc.subject | Виробництво печериці | uk |
dc.subject | Грибівництво | uk |
dc.subject | світовий ринок грибів | uk |
dc.subject | проблеми збереження | uk |
dc.title | Вирощування їстівних грибів | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gribu_web.pdf | 962,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.