Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/308
Назва: | Оцінка посухостійкості та добір сортів пшениці озимої ( Triticum aestivum L.) придатних до поширення в умовах Миколаївської області. Оценка засухоустойчивости и отбор сортов озимой пшеницы (Triticum aestivum L.) пригодных к распространению в условиях Николаевской области. Evaluation and selection of drought resistance winter wheat (Triticum aestivum L.) suitable for dissemination in the Mykolayiv region. |
Автори: | Корхова, Маргарита Михайлівна Коваленко, Олег Анатолійович Корхова, Маргарита Михайловна Коваленко, Олег Анатольевич Korhova, Margarita Kovalenko, Oleg |
Ключові слова: | пшениця озима пшениця м'яка сорти посухостійкість Степ урожайність пшеница озимая пшеница мягкая сорта засухоустойчивость Степь урожайность wheat soft wheat winter varieties drought Steppe yield |
Дата публікації: | 2011 |
Бібліографічний опис: | Коваленко О. А. Оцінка посухостійкості та добір сортів пшениці озимої ( Triticum aestivum L.) придатних до поширення в умовах Миколаївської області / О. А. Коваленко, М. М. Корхова // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - Вінниця , 2011. – Вип. 9 (49). - С. 62-73. |
Короткий огляд (реферат): | У статті представленні данні щодо продуктивності різних сортів м'якої пшениць по сортодослідних станціях Миколаївської області, з визначенням найбільш посухостійких. В статье представлены данные о производительности различных сортов мягкой пшеницы по сортоиспытательных станциях Николаевской области, с определением наиболее засухоустойчивых. The article presents data on the performance of different varieties of soft wheat sortodoslidnyh stations in Mykolayiv region, with the definition of the most drought-resistant. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/308 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5..PDF | 3,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.