Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3096
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДовгаль, Олена Валеріївна-
dc.contributor.authorДовгаль, Елена Валериевна-
dc.contributor.authorDovhal', Olena-
dc.date.accessioned2018-03-29T12:18:58Z-
dc.date.available2018-03-29T12:18:58Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДовгаль О. В. Фактори впливу на економічну стійкість підприємств бджільництва, на прикладі господарств Дніпропетровської області / О. В. Довгаль // Розвиток субʼєктів господарювання україни: сучасні реалії та перспективи: колективна монографія / за заг. ред. Л. М. Бандоріної, Л.М.Савчук. – Дніпро : Пороги, 2017. – С. 313-327.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3096-
dc.description.abstractНа економічну стійкість та ефективність господарювання підприємств бджільництва впливає розвиток ринкових відносин. Ринок продукції бджільництва являє собою форму товарно- грошових відносин між виробниками і споживачами меду, воску, прополісу, пилку та інших продуктів підприємств бджільництва. Він є важливим елементом продовольчого ринку, що охоплює виробництво, розподіл, обмін і споживання продовольчої сировини і продуктів харчування.uk
dc.language.isootheruk
dc.subjectбджільництвоuk
dc.subjectдослідження бджільництваuk
dc.subjectмедоносна рослинністьuk
dc.subjectпідприємства бджільництваuk
dc.subjectконцентрація бджолосімейuk
dc.subjectтрудові ресурсиuk
dc.subjectлюдський чинникuk
dc.subjectрівень продуктивності праціuk
dc.subjectекономічна стійкістьuk
dc.subjectфінансові ресурсиuk
dc.subjectпідприємницька діяльністьuk
dc.subjectринок цінних паперівuk
dc.titleФактори впливу на економічну стійкість підприємств бджільництва, на прикладі господарств Дніпропетровської областіuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Довгаль. монография__Бандорина_Савчук_.pdf429,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.