Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3148
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патрєва, Людмила Семенівна | - |
dc.contributor.author | Патрева, Людмила Семеновна | - |
dc.contributor.author | Patreva, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Koval, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-05T08:48:53Z | - |
dc.date.available | 2018-04-05T08:48:53Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" заочної форми навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 39 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3148 | - |
dc.description.abstract | Мета дисципліни – підготовка висококваліфікованих кадрів економічних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва, вміло застосовували її у практиці з мінімальними витратами кормів та затратами праці. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | види продукції тваринництва | uk |
dc.subject | біологічні особливості тварин | uk |
dc.subject | методи селекції | uk |
dc.subject | розведення тварин | uk |
dc.subject | відтворення тварин | uk |
dc.subject | утримання тварин | uk |
dc.subject | контроль продукції тваринництва | uk |
dc.title | Технологія виробництва продукції тваринництва | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_vyrobnytstva_produktsii_tvarynnytstva.pdf | 239,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.