Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3174
Назва: Кормовиробництво
Автори: Антипова, Лідія Климівна
Антипова, Лидия Климовна
Antipova, Lidiya
Ключові слова: кормовиробництво
кормові культури
зберігання кормів
кормова база
сільське господарство
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кормовиробництво [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. IV курсу ф-ту агротехнологій / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 115 с.
Короткий огляд (реферат): Кормовиробництво - це галузь аграрного виробництва, а саме - науково обгрунтована система організаційно-господарських, біологічних, технологічних і економічних заходів виробництва, заготівлі і зберігання кормів з природних кормових угідь, польових земель, побічної продукції рослинництва та інших джерел (гичка, відходи овочівництва і садівництва, тощо)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3174
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antipova_L.Kormovirob_KL_2014.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.