Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3220
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХанстантинов, Віталій Олександрович-
dc.contributor.authorХанстантинов, Виталий Александрович-
dc.contributor.authorKhanstantinov, Vitalij-
dc.date.accessioned2018-04-20T08:16:01Z-
dc.date.available2018-04-20T08:16:01Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationХанстантинов В. О. Підвищення статусу науки – важлива складова формування суспільства знань [Електронний ресурс] / В. О. Ханстантинов // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 260-263.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3220-
dc.description.abstractРозглянуто необхідність підвищення статусу науки як важливої складової модернізації сучасної України, розбудови суспільства знань. Наголошено на комплексному підході до розв’язання цього завдання. Окреслено головні напрями його вирішення.uk
dc.description.abstractThe need to raise the status of science as an important component of modern Ukraine modernization, development of knowledge. Emphasized the integrated approach to solving this problem. Outlined the main directions of its decision.-
dc.language.isootheruk
dc.subjectнаукаuk
dc.subjectсуспільство знаньuk
dc.subjectосвітаuk
dc.subjectscienceuk
dc.subjectknowledge societyuk
dc.subjecteducationuk
dc.titleПідвищення статусу науки – важлива складова формування суспільства знаньuk
dc.title.alternativeImproving the status of science – an important component of forming knowledge societyuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016
Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
abstracts2016-11-25-76.pdf356,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.