Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3272
Назва: Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств на екологічних засадах
Інші назви: The management of competitiveness of agricultural enterprises with the environmental principles
Автори: Котикова, Олена Іванівна, науковий керівник
Котикова, Елена Ивановна, научный руководитель
Kotykova, Olena, scientific director
Бурковська, Анна Іванівна
Бурковская, Анна Ивановна
Burkovskaia, Anna
Ключові слова: екологічність
конкурентоспроможність
євроінтеграція
продовольча безпека
екологізація виробництва
environmental
competitiveness
European integration
food security
greening production
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Бурковська А. І. Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств на екологічних засадах [Електронний ресурс] // А. І. Бурковська // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання: національні, глобалізаційні та євроінтеграційні аспекти : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Миколаїв, 23-25 листопада 2016 року. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – С. 372-375.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні принципи управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств на основі підвищення екологічності виробництва продукції та основні заходи для забезпечення конкурентних переваг вітчизняних виробників за умов євроінтеграції.
The basic principles of competitive agricultural enterprises by improving the environmental performance of production and basic steps to ensure competitive advantages of domestic producers under the conditions of European integration are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3272
Розташовується у зібраннях:Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання - 2016
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
abstracts2016-11-25-108.pdf451,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.