Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛесік, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorЛесик, Ирина Николаевна-
dc.contributor.authorLesik, Iryna-
dc.date.accessioned2013-08-07T16:12:58Z-
dc.date.available2013-08-07T16:12:58Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛесік І. М. Розвиток кооперації в овощепродуктовому підкомплексі / І. М. Лесік // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. – 2012. - № 1 (30), Т. 2. – С. 138-141.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/332-
dc.description.abstractУ статті досліджено сучасний рівень кооперації в агропромисловому комплексі України, рівень якого значно нижчий, ніж у розвинених країнах світу. Визначено роль кооперації у становленні та зміцненні економічних відносин між суб’єктами господарювання. На основі вивчених наукових публікацій відомих вчених сформовано основні напрямки ефективного розвитку овочепродуктового підкомплексу на кооперативних засадах. Зазначено, що впровадження дієвого механізму управління з максимальним використанням регіональних можливостей сприятиме розвитку кооперації.ru
dc.description.abstractВ статье исследовано современный уровень кооперации в агропромышленном комплексе Украины, уровень которого значительно ниже, чем в развитых странах мира. Определена роль кооперации в становлении и укреплении экономических отношений между субъектами хозяйствования. На основе изученных научных публикаций известных ученых сформированы основные направления эффективного развития овощепродуктового подкомплекса на кооперативных началах. Отмечено, что внедрение действенного механизма управления с максимальным использованием региональных возможностей способствовать развитию кооперации.-
dc.description.abstractIn the article the current level of cooperation in the agricultural sector of Ukraine, the level of which is much lower than in developed countries. The role of the co-operation in the development and strengthening of economic relations between the entities. Based on a study of scientific publications of famous scientists formed the main directions of development of effective vegetable product sub complex on a cooperative basis. It is noted that the implementation of effective control mechanism with the maximum use of opportunities to promote the development of regional cooperation.-
dc.language.isootherru
dc.subjectкоопераціяru
dc.subjectрозвитокru
dc.subjectканали реалізаціїru
dc.subjectкомплексні заходиru
dc.subjectкооперацияru
dc.subjectразвитиеru
dc.subjectканалы реализацииru
dc.subjectкомплексные мерыru
dc.subjectсooperationru
dc.subjectdevelopmentru
dc.subjectsales channelsru
dc.subjectcomprehensive measuresru
dc.titleРозвиток кооперації в овощепродуктовому підкомплексі.ru
dc.titleРазвитие кооперации в овощепродуктовом подкомплексе.-
dc.titleDevelopment of cooperation in vegetables grocery subcomplex.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лесік_ 3.pdf226,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.