Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Назва: | Формування та використання товарних ресурсів овочевої продукції. Формирование и использование товарных ресурсов овощной продукции. Formation and use of commodity resources vegetables. |
Автори: | Лесік, Ірина Миколаївна Лесик, Ирина Николаевна Lesik, Iryna |
Ключові слова: | овочі товарні ресурси товарна продукція попит пропозиція імпорт експорт овощи товарные ресурсы товарная продукция спрос предложение импорт экспорт vegetables trade resources commodity production demand supply import export |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Лесік І. М. Формування та використання товарних ресурсів овочевої продукції / І. М. Лесік // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. – Черкаси : ЧДТУ, 2012. - Вип. 31, Ч. І. – С. 80-84. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто поняття товарних ресурсів, визначено їх роль у формуванні споживчого ринку. Проаналізовано співвідношення товарообігу овочів в Україні за 2010-2011рр. та визначено напрями вдосконалення методики ефективності використання товарних ресурсів. В статье рассмотрено понятие товарных ресурсов , определена их роль в формировании потребительского рынка. Проанализировано соотношение товарооборота овощей в Украине за 2010-2011гг. и определены направления совершенствования методики эффективности использования товарных ресурсов. The article considers the concept of commodity resources, defined their role in the formation of the consumer market. Analyzed the ratio of trade of vegetables in Ukraine for 2010 to 2011. and identify ways of improving the efficiency of the use of techniques of commodity resources. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/333 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лесик4.pdf | 187,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.