Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3530Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Бондар, Алла Олександрівна, науковий керівник | - |
| dc.contributor.advisor | Бондарь, Алла Александровна, научный руководитель | - |
| dc.contributor.advisor | Bondar, Alla, scientific director | - |
| dc.contributor.author | Братко, А. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-05-08T09:04:35Z | - |
| dc.date.available | 2018-05-08T09:04:35Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.citation | Братко А. В. Гігієна водопостачання та напування бджіл / А. В. Братко ; наук. кер. А. О. Бондар // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2016. - Вип. 1 (8). - С. 35-39. | uk |
| dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3530 | - |
| dc.description.abstract | У тканинах тіла бджоли міститься 75-80 % води. Значення води у житті цих комах величезне: без неї бджоли не здатні виховувати розплід, розчиняти закристалізований мед, підтримувати у своєму житлі оптимальну вологість повітря. Тому метою статті було: розглянути значення води для бджіл в різні сезони року та характеристику різних засобів для напування бджіл. | uk |
| dc.language.iso | other | uk |
| dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
| dc.subject | поїлка | uk |
| dc.subject | водопостачання | uk |
| dc.subject | методи напування | uk |
| dc.subject | фізіологічна потреба | uk |
| dc.subject | бджоли | uk |
| dc.subject | повітря | uk |
| dc.title | Гігієна водопостачання та напування бджіл | uk |
| dc.type | Article | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2016. - Вип. 1 (8) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Студентський науковий вісник 2016-35-39.pdf | 373,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.