Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3548
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бондар, Алла Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Бондарь, Алла Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Bondar, Alla, scientific director | - |
dc.contributor.author | Потриваєва, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-08T11:12:12Z | - |
dc.date.available | 2018-05-08T11:12:12Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Потриваєва О. І. Гігієно-інноваційні вимоги до дератизації в тваринницьких приміщеннях / О. І. Потриваєва ; наук. кер. А. О. Бондар // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2016. - Вип. 1 (8). - С. 181-187. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3548 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто методи і засоби боротьби з гризунами. Застосування того чи іншого методу знищення гризунів залежить від популяції, пори року, оброблюваного об'єкта і від ступеня небезпеки, що подається гризунами в даний момент. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | дератизація | uk |
dc.subject | профілактичні заходи боротьби | uk |
dc.subject | механічний метод | uk |
dc.subject | біологічний метод | uk |
dc.subject | хімічний метод | uk |
dc.subject | газова дератизація | uk |
dc.title | Гігієно-інноваційні вимоги до дератизації в тваринницьких приміщеннях | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2016. - Вип. 1 (8) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Студентський науковий вісник 2016-181-187.pdf | 527,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.