Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3563
Назва: | Інноваційний розвиток зерновиробництва – основа підвищення конкурентоспроможності галузі Инновационное развитие зернопроизводства – основа повышения конкурентоспособности отрасли |
Автори: | Іваненко, Тетяна Яківна Иваненко, Татьяна Яковлевна Ivanenko, Tetyana Аркуша, Юлія Олегівна Аркуша, Юлия Олеговна Аrkusha, Juliya |
Ключові слова: | зерновиробництво інноваційний розвиток рослинництво конкурентоспроможність обслуговуюча кооперація економічна ефективність зернопроизводство инновационное развитие растениеводство конкурентоспособность обслуживающая кооперация экономическая эффективность grain production innovative development crop production competitiveness servicing cooperation economic efficiency |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Іваненко Т. Я. Інноваційний розвиток зерновиробництва – основа підвищення конкурентоспроможності галузі / Т. Я. Іваненко, Ю. О. Аркуша // Науковий вісник Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Економічні науки / за ред. проф. І. Кіщака. – 2017. № 2 (9). – С. 83. |
Короткий огляд (реферат): | Ключове положення в економіці України займає аграрний сектор, від функціонального стану якого в прямій залежності знаходиться продовольча безпека і незалежність держави, розвиток внутрішнього і зовнішнього ринків та рівень життя населення. Випуск конкурентоспроможної продукції зернової галузі можливий тільки на основі використання сучасних технологій, а також здійснення інноваційної діяльності в сільськогосподарських підприємствах. Інноваційний шлях розвитку забезпечує належний рівень якості продукції та зростання ринкових можливостей сільськогосподарських підприємств. Ключевое положение в экономике Украины занимает аграрный сектор, от функционального состояния которого в прямой зависимости находится продовольственная безопасность и независимость государства, развитие внутреннего и внешнего рынков и уровень жизни населения. Выпуск конкурентоспособной продукции зерновой отрасли возможен только на основе использования современных технологий, а также осуществления инновационной деятельности в сельскохозяйственных предприятиях. Инновационный путь развития обеспечивает надлежащий уровень качества продукции и рост рыночных возможностей сельскохозяйственных предприятий. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3563 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
стаття Іваненко Т.Я..pdf | 176,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.