Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3563
Назва: Інноваційний розвиток зерновиробництва – основа підвищення конкурентоспроможності галузі
Инновационное развитие зернопроизводства – основа повышения конкурентоспособности отрасли
Автори: Іваненко, Тетяна Яківна
Иваненко, Татьяна Яковлевна
Ivanenko, Tetyana
Аркуша, Юлія Олегівна
Аркуша, Юлия Олеговна
Аrkusha, Juliya
Ключові слова: зерновиробництво
інноваційний розвиток
рослинництво
конкурентоспроможність
обслуговуюча кооперація
економічна ефективність
зернопроизводство
инновационное развитие
растениеводство
конкурентоспособность
обслуживающая кооперация
экономическая эффективность
grain production
innovative development
crop production
competitiveness
servicing cooperation
economic efficiency
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Іваненко Т. Я. Інноваційний розвиток зерновиробництва – основа підвищення конкурентоспроможності галузі / Т. Я. Іваненко, Ю. О. Аркуша // Науковий вісник Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Економічні науки / за ред. проф. І. Кіщака. – 2017. № 2 (9). – С. 83.
Короткий огляд (реферат): Ключове положення в економіці України займає аграрний сектор, від функціонального стану якого в прямій залежності знаходиться продовольча безпека і незалежність держави, розвиток внутрішнього і зовнішнього ринків та рівень життя населення. Випуск конкурентоспроможної продукції зернової галузі можливий тільки на основі використання сучасних технологій, а також здійснення інноваційної діяльності в сільськогосподарських підприємствах. Інноваційний шлях розвитку забезпечує належний рівень якості продукції та зростання ринкових можливостей сільськогосподарських підприємств.
Ключевое положение в экономике Украины занимает аграрный сектор, от функционального состояния которого в прямой зависимости находится продовольственная безопасность и независимость государства, развитие внутреннего и внешнего рынков и уровень жизни населения. Выпуск конкурентоспособной продукции зерновой отрасли возможен только на основе использования современных технологий, а также осуществления инновационной деятельности в сельскохозяйственных предприятиях. Инновационный путь развития обеспечивает надлежащий уровень качества продукции и рост рыночных возможностей сельскохозяйственных предприятий.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3563
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття Іваненко Т.Я..pdf176,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.