Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3721
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтипова, Лідія Климівна-
dc.contributor.authorАнтипова, Лидия Климовна-
dc.contributor.authorAntipova, Lidiya-
dc.date.accessioned2018-05-22T13:41:52Z-
dc.date.available2018-05-22T13:41:52Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання самостійних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "спеціаліст" спеціальності 7.09010101 "Агрономія"денної форми навчання / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 16 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3721-
dc.description.abstractЗбільшення виробництва м'яса, молока, вовни, яєць неможливе без створення міцної кормової бази. Джерелами годівлі тварин є природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми промислового виробництва, інші. Левова частка всіх кормів виготовляється в польовому кормовиробництві, тому підготовці фахівців за спеціалізацією «Кормовиробництво» приділяється значна увага. Для набуття здобувачами вищої освіти професійних навичок і вмінь із сучасних технологій вирощування кормових культур передбачаються лекції, практичні та самостійні занять.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectвирощування кормових коренеплодівuk
dc.subjectБагаторічні силосні культуриuk
dc.subjectсилосний конвеєрuk
dc.subjectОднорічні злаковіuk
dc.subjectБагаторічні злаковіuk
dc.subjectКруп'яні культуриuk
dc.titleСучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культурuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni tekhnolohii vyroshchuvannia.pdf294,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.