Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3722
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтипова, Лідія Климівна-
dc.contributor.authorАнтипова, Лидия Климовна-
dc.contributor.authorAntipova, Lidiya-
dc.date.accessioned2018-05-22T13:44:30Z-
dc.date.available2018-05-22T13:44:30Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур [Електронний ресурс] : робочий зошит для практичних робіт на 2016-2017 навчальний рік галузь знань 20 "Аграрні науки та продовольство" спеціальність 201 "Агрономія" освітньо-кваліфікаційний рівень "Спеціаліст"кваліфікація "Агроном" (ДФН) / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 56 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3722-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни: «Сучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культур» є обґрунтування технологічних прийомів вирощування, заготівлі, зберігання та переробки польових кормових культур в умовах Степу. У процесі навчання розглядаються питання кормового значення рослин, їх морфологічних та біологічних особливостей. В подальшому, з урахуванням конкретних кліматичних та ґрунтових умов, розробляються оптимальні агротехнічні прийоми вирощування окремих кормових рослин.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectБагаторічні злакові травиuk
dc.subjectКруп'яні культури на кормuk
dc.subjectприготування комбінованого силосуuk
dc.subjectтехнологія силосуванняuk
dc.titleСучасні технології вирощування, заготівлі, зберігання та переробки кормових культурuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni tekhnolohii vyroshchuvannia-zochit.pdf488,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.