Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3730
Назва: | Звітність підприємств |
Автори: | Кузьома, Віталій Вікторович Кузёма, Виталий Викторович Kuz'oma, Vitaliy Пісоченко, Тетяна Сергіївна Писоченко, Татьяна Сергеевна Pisochenko, Tetyana |
Ключові слова: | теми курсової роботи аналітичні розрахунки річна фінансова звітність практичне завдання |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Звітність підприємств [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсової роботи здобувачами освітнього ступеню "Бакалавр" денної, заочної форми навчання та слухачами ФППК (перепідготовка) спеціальності 071 - облік і оподаткування / уклад. : В. В. Кузьома, Т. С. Пісоченко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 36 с. |
Короткий огляд (реферат): | Звітність є завершальним етапом фінансового, податкового та статистичного обліку на підприємстві. Вона є важливим джерелом інформації для прийняття обґрунтованих економічних рішень внутрішніми і зовнішніми користувачами. Саме тому спеціальна прикладна дисципліна «Звітність підприємств» є обов’язковою при підготовці фахівців з обліку і оподаткування. Особлива увага при вивченні дисципліни звертається на значення звітності в побудові концептуальних основ бухгалтерського обліку, методики складання звітності, узгодженість окремих показників звітності, відображених у різних формах звітності. Крім того, розглядаються питання гармонізації фінансової звітності України згідно із Міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ), Директивами та Регламентом Ради Європейського Союзу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3730 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zvitnist_ pidpryiemstv_курсова_2018_готово.pdf | 428,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.