Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3737
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Горбенко, Елена Андреевна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.contributor.author | Норинський, Олексій Ігорович | - |
dc.contributor.author | Норинский, Алексей Игоревич | - |
dc.contributor.author | Norinskiy, Oleksiy | - |
dc.contributor.author | Кім, Наталія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Ким, Наталия Игоревна | - |
dc.contributor.author | Kim, Nataliya | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-24T07:24:38Z | - |
dc.date.available | 2018-05-24T07:24:38Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологія переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної та заочної форм навчання / уклад. : О.А. Горбенко, Н. І. Кім, О.І. Норинський. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 34 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3737 | - |
dc.description.abstract | Важливим елементом агропромислового комплексу України є галузі, які забезпечують зберігання та перероблення сільськогосподарської продукції. Від ступеня їх розвитку, технічного оснащення, досконалості економічних зв’язків з сільськогосподарським виробництвом, розміщення споживачів значною мірою залежить раціональне використання продукції рослинництва і тваринництва, рівень забезпеченості потреб населення у продуктах харчування. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | зернова маса | uk |
dc.subject | Сипучість зернової маси | uk |
dc.subject | строк зберігання зерна | uk |
dc.subject | споживчі властивості | uk |
dc.title | Технологія переробки сільськогосподарської продукції | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia pererobky silskohospodarskoi produktsii.pdf | 315,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.