Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатольевна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2018-05-25T07:58:48Z-
dc.date.available2018-05-25T07:58:48Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи здобувачами вищої освіти факультету ТВППТ / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 104 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753-
dc.description.abstractДисципліна “Технологія виробництва продукції аквакультури” є складовою частиною підготовки інженерів-технологів, а її значення в сучасних умовах господарювання стає значно вагомішим. Сьогодні, в умовах переходу аграрного комплексу держави до ринкових відносин, виключне значення набуває раціональне використання земельних і водних ресурсів. Україна має родючу землю, але на значних площах її родючість може бути реалізована виключно за умов наявності відповідної кількості вологи, що викликало до життя сучасної системи зрошувального землеробства, які включають канали, малі і середні водосховища. Ці водні об’єкти господарювання розташовані на землях сільськогосподарських угідь різних форм власності. Вони мають певний, в ряді випадків високий біопродукційний потенціал, який може бути використаний для виробництва товарної риби високої якості.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectАнатомічні особливостіuk
dc.subjectРозтин рибиuk
dc.subjectрибопродуктивність ставівuk
dc.subjectПосол рибиuk
dc.subjectСтандарти на рибопродукціюuk
dc.subjectкормова база ставівuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції аквакультуриuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii Akvakultury.pdf1,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.