Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данильчук, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Данильчук, Галина Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Danylchuk, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-25T07:58:48Z | - |
dc.date.available | 2018-05-25T07:58:48Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи здобувачами вищої освіти факультету ТВППТ / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 104 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3753 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна “Технологія виробництва продукції аквакультури” є складовою частиною підготовки інженерів-технологів, а її значення в сучасних умовах господарювання стає значно вагомішим. Сьогодні, в умовах переходу аграрного комплексу держави до ринкових відносин, виключне значення набуває раціональне використання земельних і водних ресурсів. Україна має родючу землю, але на значних площах її родючість може бути реалізована виключно за умов наявності відповідної кількості вологи, що викликало до життя сучасної системи зрошувального землеробства, які включають канали, малі і середні водосховища. Ці водні об’єкти господарювання розташовані на землях сільськогосподарських угідь різних форм власності. Вони мають певний, в ряді випадків високий біопродукційний потенціал, який може бути використаний для виробництва товарної риби високої якості. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Анатомічні особливості | uk |
dc.subject | Розтин риби | uk |
dc.subject | рибопродуктивність ставів | uk |
dc.subject | Посол риби | uk |
dc.subject | Стандарти на рибопродукцію | uk |
dc.subject | кормова база ставів | uk |
dc.title | Технологія виробництва продукції аквакультури | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii Akvakultury.pdf | 1,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.