Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3754
Назва: Технологія виробництва рослинних кормів
Автори: Маркова, Наталія Валентинівна
Маркова, Наталья Валентиновна
Markova, Nataliya
Ключові слова: кормові рослини
багаторічні злакові
вегетація рослин
Коренебульбоплоди
Кормова база
Грубі корми
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва рослинних кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до проведення навчальної практики для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с.
Короткий огляд (реферат): Основною метою навчальної практики «Технологія виробництва рослинних кормів» є вивчення основ сучасних технологій заготівлі рослинних кормів, вибір оптимальних варіантів для конкретних природних та господарських умов з метою збільшення виробництва і покращення якості кормів та підвищення ефективності галузі тваринництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3754
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia vyrobnytstva roslynnykh kormiv.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.