Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дудяк, Іван Дмитрович | - |
| dc.contributor.author | Дудяк, Иван Дмитриевич | - |
| dc.contributor.author | Dudyak, Ivan | - |
| dc.contributor.author | Ткач, А. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Єрмолаєва, О. І. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-06-20T09:01:29Z | - |
| dc.date.available | 2018-06-20T09:01:29Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Дудяк І. Д. Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України / І. Д. Дудяк, А. Ю. Ткач, О. І. Єрмолаєва // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали наукової інтернет-конференції, м. Кам'янець-Подільський, 15 травня 2018 р. / Подільський державний аграрно-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. - С. 74-76. | uk |
| dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4239 | - |
| dc.description.abstract | В Україні пшениця озима – основна продовольча культура. Пояснюється це тим, що в її зерні багато білків та інших цінних речовин, необхідних для нормального розвитку організму людини. Пшеничне борошно широко використовується в хлібопекарській і кондитерській промисловостях. Пшеничний хліб характеризується високими смаковими і поживними властивостями. Висока засвоюваність хліба пов'язана з особливостями його хімічного складу і сприятливими властивостями його речовин. | uk |
| dc.language.iso | other | uk |
| dc.title | Обґрунтування оптимальних строку сівби і норми висіву пшениці озимої в умовах південного Степу України | uk |
| dc.type | Article | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 74-76- Матеріали наукової інтернет-конференції.pdf | 233 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.