Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4241Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Касаткіна, Т. О. | - |
| dc.contributor.author | Гамаюнова, Валентина Василівна | - |
| dc.contributor.author | Гамаюнова, Валентина Васильевна | - |
| dc.contributor.author | Gamayunova, Valentina | - |
| dc.contributor.author | Тер-Гукасова, Н. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-06-20T09:07:09Z | - |
| dc.date.available | 2018-06-20T09:07:09Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Касаткіна Т. О. Вплив ресурсозберігаючих елементів технології на продуктивність рослин ячменю ярого в умовах південного Степу України / Т. О. Касаткіна, В. В. Гамаюнова, Н. О. Тер-Гукасова // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали наукової інтернет-конференції, м. Кам'янець-Подільський, 15 травня 2018 р. / Подільський державний аграрно-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. - С. 80-82. | uk |
| dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4241 | - |
| dc.description.abstract | Новими технологіями в елементах вирощування є мікроелементи, біологічно активні препарати та регулятори росту. Мікроелементи приймають участь у фізіологічних і біохімічних процесах, що відбуваються в рослинах. Також мікроелементи входять до складу ферментів, вітамінів та росткових речовин. Їх нестача є причиною зниження швидкості і ефективності проходження процесів, які відповідають за розвиток рослинного організму в цілому. | uk |
| dc.language.iso | other | uk |
| dc.title | Вплив ресурсозберігаючих елементів технології на продуктивність рослин ячменю ярого в умовах південного Степу України | uk |
| dc.type | Article | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 80-82-Матеріали наукової інтернет-конференції.pdf | 238,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.