Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4254
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Федорчук, Михаил Иванович | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Mikhail | - |
dc.contributor.author | Пташинська, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-20T10:09:25Z | - |
dc.date.available | 2018-06-20T10:09:25Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Федорчук М. І. Продуктивність сорго цукрового в умовах Півдня України / М. І. Федорчук, О. В. Пташинська // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали наукової інтернет-конференції, м. Кам'янець-Подільський, 15 травня 2018 р. / Подільський державний аграрно-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. - С. 194-196. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4254 | - |
dc.description.abstract | Сорго - одна з найдавніших культур світового землеробства, що використовується людством для укріплення й розширення кормової бази (зернофураж, силос, сінаж, трав'яне борошно, монокорм), є також хлібною і технічною культурою. За обсягами вирощування сорго займає п'яте місце у світі після пшениці, рису, кукурудзи і ячменю. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.title | Продуктивність сорго цукрового в умовах Півдня України | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
194-196-Матеріали наукової інтернет-конференції.pdf | 242,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.