Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4314
Назва: | Інтелектуальні картки як засіб опрацювання інформації |
Автори: | Бондаренко, Людмила Володимирівна, науковий керівник Бондаренко, Людмила Владимировна, научный руководитель Bondarenko, Lyudmyla, scientific director Форносова, Т. В. Fornosova, T. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Форносова Т. В. Інтелектуальні картки як засіб опрацювання інформації / Т. В. Форносова ; наук. кер. Л. В. Бондаренко // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 29-ї студентської науково-теоретичної конференції, м. Миколаїв, 22-24 березня 2017 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – С. 285-287. |
Короткий огляд (реферат): | Серед найбільш актуальних на сьогодні напрямів у тайм-менеджменті, який відповідає за підвищення ефективності особистої та корпоративної діяльності, є майнд-менеджмент. Ця технологія полягає у використанні інтелектуальних карт для різних аспектів ведення бізнесу: планування діяльності, проведення оперативних нарад, відпрацювання нових ідей та технік, підготовки презентаційних матеріалів, структурування інформації тощо. Важливими напрями дослідження окресленої теми є основні принципи створення інтелектуальних карт, можливості використання прикладного програмного забезпечення та онлайн сервісів для їх створення, сфери застосування таких карт. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4314 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Обліково-фінансовий факультет) - 2017 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29_Студ_коф_2017_130.pdf | 224,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.