Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4332
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІсаєва, Віра Володимирівна-
dc.contributor.authorIsaieva, Vira-
dc.date.accessioned2018-06-23T06:32:18Z-
dc.date.available2018-06-23T06:32:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationАналітична хімія [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / В. В. Ісаєва. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 54 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4332-
dc.description.abstractМета курсу „Аналітична хімія” – ознайомити здобувачів вищої освіти з теоретичними основами сучасної аналітичної хімії, особливостями хімічних реакцій, методами визначення і розділення речовин, показати їх можливості й обмеження. При вивченні аналітичної хімії необхідно сформувати у здобувачів вищої освіти чіткі уявлення про предмет і особливості цієї науки як області наукового пізнання, зв’язки з іншими науками і практичну значимість. Крім цього, необхідно підкреслити провідну роль вимірювань в аналітичній хімії.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectХімічна рівновагаuk
dc.subjectОкисно-відновні процесиuk
dc.subjectКласифікація аніонівuk
dc.subjectАцидиметріяuk
dc.subjectЙодометріяuk
dc.subjectПерманганатометріяuk
dc.subjectДихроматометріяuk
dc.titleАналітична хіміяuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analitychna khimiia.pdf366,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.