Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4332
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ісаєва, Віра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Isaieva, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-23T06:32:18Z | - |
dc.date.available | 2018-06-23T06:32:18Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Аналітична хімія [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / В. В. Ісаєва. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 54 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4332 | - |
dc.description.abstract | Мета курсу „Аналітична хімія” – ознайомити здобувачів вищої освіти з теоретичними основами сучасної аналітичної хімії, особливостями хімічних реакцій, методами визначення і розділення речовин, показати їх можливості й обмеження. При вивченні аналітичної хімії необхідно сформувати у здобувачів вищої освіти чіткі уявлення про предмет і особливості цієї науки як області наукового пізнання, зв’язки з іншими науками і практичну значимість. Крім цього, необхідно підкреслити провідну роль вимірювань в аналітичній хімії. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Хімічна рівновага | uk |
dc.subject | Окисно-відновні процеси | uk |
dc.subject | Класифікація аніонів | uk |
dc.subject | Ацидиметрія | uk |
dc.subject | Йодометрія | uk |
dc.subject | Перманганатометрія | uk |
dc.subject | Дихроматометрія | uk |
dc.title | Аналітична хімія | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analitychna khimiia.pdf | 366,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.