Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Володимир Олександрович-
dc.contributor.authorМельник, Владимир Александрович-
dc.contributor.authorMelnik, Vladimir-
dc.contributor.authorДуднік, Тетяна Валеріївна-
dc.contributor.authorDudnik, Tetiana-
dc.date.accessioned2018-06-25T06:25:08Z-
dc.date.available2018-06-25T06:25:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМікробіологія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : В. О. Мельник, Т. В. Дуднік. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348-
dc.description.abstractМетою навчальної дисципліни «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів» є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і практичних навичок з питань систематики, морфології, фізіології, індикації та ідентифікації мікроорганізмів, які впливають на якість та показники безпеки м’яса і м’ясних продуктів.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectВизначення свіжості м’ясаuk
dc.subjectБактеріологічне дослідження м’ясаuk
dc.subjectВикористання м’ясаuk
dc.subjectСанітарно-гігієнічні вимогиuk
dc.subjectМікрофлора м’ясних консервівuk
dc.subjectякість м’ясаuk
dc.titleМікробіологія м'яса і м'ясних продуктівuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiolohiia miasa.pdf548,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.