Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Володимир Олександрович | - |
dc.contributor.author | Мельник, Владимир Александрович | - |
dc.contributor.author | Melnik, Vladimir | - |
dc.contributor.author | Дуднік, Тетяна Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Dudnik, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-25T06:25:08Z | - |
dc.date.available | 2018-06-25T06:25:08Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : В. О. Мельник, Т. В. Дуднік. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348 | - |
dc.description.abstract | Метою навчальної дисципліни «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів» є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і практичних навичок з питань систематики, морфології, фізіології, індикації та ідентифікації мікроорганізмів, які впливають на якість та показники безпеки м’яса і м’ясних продуктів. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | Визначення свіжості м’яса | uk |
dc.subject | Бактеріологічне дослідження м’яса | uk |
dc.subject | Використання м’яса | uk |
dc.subject | Санітарно-гігієнічні вимоги | uk |
dc.subject | Мікрофлора м’ясних консервів | uk |
dc.subject | якість м’яса | uk |
dc.title | Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mikrobiolohiia miasa.pdf | 548,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.