Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/437
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХорсун, Інна Анатоліївна-
dc.contributor.authorХорсун, Инна Анатольевна-
dc.contributor.authorKhorsun, Inna-
dc.date.accessioned2013-08-16T13:20:17Z-
dc.date.available2013-08-16T13:20:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationХорсун І. А. Визначення кореляцій між ознаками у високобілкових сортів сої / І. А. Хорсун // Зрошуване землеробство : збірник наукових праць. – Херсон : Айлант, 2012. – Вип. 57. – С. 231 – 236.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/437-
dc.description.abstractВ статті наведені дані досліджень по вивченню рівня білковості 58 колекційних сортів сої. Аналізується вплив погодних умов і генотипу на кількість накопиченого білка. Наведені дані кореляційних зв’язків між господарсько цінними ознаками.ru
dc.description.abstractВ статье приведены данные трехлетних исследований по изучению уровня белковости 58 сортов сои, которые происходят с 13 стран мира. Приведены данные корреляционных связей между хозяйственно ценными показателями.-
dc.description.abstractThis article presents the data of three-year research on the level of protein content 58 soybean varieties that occur from 13 countries. Data are presented correlations between economically valuable indicators.-
dc.language.isootherru
dc.subjectСояru
dc.subjectсортru
dc.subjectбілокru
dc.subjectкореляціяru
dc.subjectбелокru
dc.subjectкорреляцияru
dc.subjectSoybeanru
dc.subjectvarietyru
dc.subjectproteinru
dc.subjectcorrelationru
dc.titleВизначення кореляцій між ознаками у високобілкових сортів сої.ru
dc.titleОпределение корреляций между показателями у высокобелковых сортов сои.-
dc.titleDetermine the correlation between parameters in high-protein soybean varieties.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття 3 Хорсун І.А..doc253 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.