Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4385
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorКравченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorKravchenko, Helen-
dc.date.accessioned2018-06-26T12:15:51Z-
dc.date.available2018-06-26T12:15:51Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійної роботи здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 96 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4385-
dc.description.abstractСамостійна робота студентів над курсом дисципліни «Зберігання та контроль якості кормів» передбачає вивчення теоретичного курсу за конспектами лекцій та опрацювання основної і додаткової літератури, підготовки до захисту практичних завдань, опрацювання матеріалів поточного видання зоотехнічної та спеціальної літератури вітчизняних та зарубіжних авторів за рекомендацією викладача. Тематика планових самостійних занять для студентів відповідає типовій програмі з дисципліни «Зберігання та контроль якості кормів» для вищих аграрних закладів освіти IIІ–IV рівнів акредитації напрямку підготовки 6.090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо- кваліфікаційного рівню «Бакалавр», затвердженої Департаментом аграрної освіти та науки Міністерства АПК України 17 березня 2006 року.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectоцінка кормівuk
dc.subjectСтандартизація кормівuk
dc.subjectзелені кормиuk
dc.subjectзберігання силосуuk
dc.titleЗберігання та контроль якості кормівuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zberihannia ta kontrol yakosti kormiv.pdf349,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.