Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4551
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБіліченко, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorBilichenko, Alexander-
dc.date.accessioned2018-09-17T13:05:27Z-
dc.date.available2018-09-17T13:05:27Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБіліченко О. С. До питання про максимізацію доданої вартості / О. С. Біліченко // Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб‘єктів господарювання: освітньо-наукові та виробничі засади : матеріали ІІ міжнарод. наук.-практ. конф., 22-24 листопада 2017 р., Миколаїв. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - С. 238-240.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4551-
dc.description.abstractРозглянуто особливості сучасного сільськогосподарського виробництва. Узагальнено основні причини, що стримують розвиток виробництва плодів та ягід в Україні. Запропоновано для максимізації доданої вартості збільшувати виробництво плодів та ягід.uk
dc.description.abstractFeatures of modern agricultural production are considered. The main reasons that hinder the development of fruit and berry production in Ukraine are summarized. It is proposed to increase the production of fruits and berries to maximize added value.-
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectдодана вартістьuk
dc.subjectсадівництвоuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectягодиuk
dc.subjectдержавна програмаuk
dc.subjectadded valueuk
dc.subjecthorticultureuk
dc.subjectfruitsuk
dc.subjectberriesuk
dc.subjectstate programuk
dc.titleДо питання про максимізацію доданої вартостіuk
dc.titleTo question about maximization of value added-
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Обліково-аналітичне і фінансове забезпечення діяльності суб‘єктів господарювання - 2017
Статті (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
abstracts2017-11-22-238-240.pdf385,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.